Om Christine

Christine Thuesen er kunsthåndværkeren bag keramikken

Hos Christine gøres der en dyd ud af at færdes i et univers hvor keramikken får lov at rumme det perfekte uperfekte udtryk. Det er vigtigt at der er plads til leg og nye ideer. “Jeg arbejder bedst når jeg får lov at udvikle mig og skabe de ideer der opbygger sig. Jeg keder mig hurtigt i gentagelser så mange af mine produkter er også unika vare. Der SKAL være plads til leg, det er en del af det at være kreativ, men derfor har jeg stadig mit faste sortiment

Hendes arbejde handler om kærligheden for at skabe og finde på nye ting samt en stor fascination af leret.
Et mate
riale som jo i bund og grund bare er en jordtype, – men så unik og varierende i både farve og struktur, og som ved at blive bearbejdet i hænderne og brændt ved høje temperatur, kan blive til smukke genstande. De keramiske teknikker spænder bredt. Der både drejes og støbes og der lægges stor vægt på kvalitet. 

 

Der tænkes nøje over udtrykket i produkterne og der tages højde for form, farve og tekstur. Christines keramik har ofte et lyst og let og feminint udtryk med detaljer i guld.
Christine er selvlært, og blev gennem keramik programmet “Keramikkamp” på tv2 i 2019, udfordret og presset på de forskellige teknikker. Christine havde kun været i berøring med ler i 6 måneder forinden hun deltog. En kæmpe udvikling som hun i dag nyder stor glæde af ved at drive egen virksomhed med forhandlere rund i det meste af Danmark. 

Christine har butik og værksted på hjemme adressen Lørstedvej 86 i Nordjylland. Butikken har åben fast 1. weekend i måneden, Lørdag fra 10-14 hvor man er mere end velkommen og ellers efter aftale.
Der udover kan man følge hende tæt på de sociale medier hvor man kan se mere om hverdagen som keramiker, samt nye produkter, særlige åbningstider, 2.sorteings salg og andre spændende ting. 

På Gensyn.