Om Christine

Christine Thuesen er kunsthåndværkeren bag keramikken

I mit værksted gøres der en dyd ud af at færdes i et univers hvor keramikken får lov at rumme det perfekte uperfekte udtryk. Det er vigtigt at der er plads til leg og nye ideer. Jeg arbejder bedst når jeg får lov at udvikle mig og skabe de ideer der opbygger sig. På mine hylder findes der en masse unika. Der SKAL være plads til leg, det er en del af det at være kreativ og friheden giver ro, men der er også et fast sortiment. 

Mit arbejde handler om kærligheden for at skabe og finde på nye ting samt en stor fascination af leret.
Et mate
riale som jo i bund og grund bare er en jordtype, – men så unik og varierende i både farve og struktur, og som ved at blive bearbejdet i hænderne og brændt ved høje temperatur, kan blive til smukke genstande. De keramiske teknikker spænder bredt. Der både drejes og støbes og der lægges stor vægt på kvalitet. 
Jeg er selvlært og arbejder alene, så der er kun det mine to hænder kan nå at skabe.

 

Jeg tænker nøje over udtrykket i mine produkterne og tage højde for form, farve og tekstur så tingene passer sammen. En stor del af keramikken er skabt med inspiration fra naturen ved vesterhavet. Charmen ved miljøet, sommerhus idyl, sand og vand. Samtidig har det et let og nordisk udtryk og med en stpr svaghed for blå, prikker og striber og ofte med detaljer i guld.

Jeg har butik og værksted på hjemme adressen Lørstedvej 86 i Nordjylland. Butikken har åben fast alle hverdage fra 11-15 og derudover efter aftale. Weekender er oftest hver 2. Lørdag fra 10-14, men man kan altid skrive eller ringe og lave en aftale.

Der udover kan man følge med på de sociale medier hvor man kan se mere om hverdagen som keramiker, nye produkter, opdates, særlige åbningstider,  2.sorteings salg og andre spændende ting. 

På Gensyn.