fbpx
Om Christine

Christine Thuesen er kunsthåndværkeren bag keramikken

Hos Christine gøres der en dyd ud af at færdes i et univers hvor keramikken får lov at rumme det perfekte uperfekte udtryk, på en æstetisk måde. Der spændes vidt fra det lette og feminine, til leret i dets enkle og rå form, til store smukke vaser.

Hendes arbejde handler om kærligheden for at skabe smukke ting og en fascination af leret.
Et mate
riale som jo i bund og grund bare er en jordtype, – men så unik og varierende, og som ved at blive bearbejdet i hænderne og brændt, kan blive til smukke genstande. I værkstedet arbejdes der udelukkende i stentøjsler som gør at produkterne er brugbare i hverdagen.

 

De keramiske teknikker spænder bredt. Der både drejes og støbes og der lægges stor vægt
på kvalitet. Der tænkes nøje over udtrykket i produkterne og der tages højde for form,
farve og tekstur så det lander på et funktionelt og æstetisk niveau med tilførslen af det moderne og tidløse udtryk. 
 
Inspirationen kommer fra den nordjyske natur hvor Christine bor og de færdige produkter fremvises igen i naturen og Fosdalen som skaber rammerne.
“Jeg elsker den nordjyske natur og dens rå udtryk og der er intet smukkere end at tage ler som naturmateriale, formgive det og sætte det derud igen som færdigt produkt. Der sker virkelig noget naturligt, fascinerende og enkelt ved at få det ud i naturen igen og i sidste ende tage naturen med ind i hjemmet via produkterne. Når man nu har så skøn natur omkring sig skal den bruges og med årstiderne sker der konstant forandring, men på en naturlig måde der skaber ro.”
Luk menu
×